- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
skullman00
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy LG OLED48C1 tv-m eddig egy Geforce 2070 super kártyával volt összekötve a Tv egy 10 méteres 2.0-ás HDMI kábellel ment minden rendesen semmi probléma nem volt (nem járékra csak filmnézés meg erre arra használtam ha nem volt kedvem a monitor előtt ülni). Most vettem egy Geforce 3080-as kártyát és azóta a 10 méteres HDMI kábellel nem működik rendesen csak 1024*768-as felbontást enged és át se rakja a monitorról csak akkor ha a DP kábelt kihúzom . Viszont oda vittem a gépet a TV mellé akkor egy rövid 2.1-es HDMI kábellel ami a PS5-höz járt azzal működik rendesen minden felbontás minden fasza. Az lenne a kérdésem hogy milyen HDMI kábelt ajánlanátok ami legalább 7.5 méteres, elég lenne a 2.0 amivel működne rendesen mert gondolom a kábellel lehet probléma, de ha más ötlet van azt is szívesen fogadom. Előre is köszönöm a segítséget.
Ha rossz helyre írtam akkor bocsánat nem tudtam hove lehetne fordulni ezzel a kérdéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- PayPal
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor