- A Honor profi iPhone másolásban
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
én a 920v-t vettem. Az eladó srác pedig azt mondta hogy nem látni képi különbséget a tavalyi és idei között. az idei nem hajlított. számomra egyáltalán nem zavaró, igaz ezt szemből kell nézni. Ha kicsit oldalról nézi az ember akkor eléggé látszik a hajlitás. Ha akciósan tudod megvenni akkor szerintem a régi modell a nyerő.
ja igen, üzemidő. elvileg a korábbi oledek élettartama kisebb volt. Külföldi cikkben azt olvastam hogy 30.000 óra körüli. Talán a tavalyi modell is még ide tartozik, ezt nem tudom. a legújabbak 100.000 órásak már. Mondjuk nálam csak 1-1 mozifilm megy rajta, úgyhogy hosszú életnek néz elébe de azért kötöttem rá plusz 3 év garit, így 5 évig nyugodt vagyok.
de ez a 30ezer se kevés. napi 5 órával évi 1800 óra...akkor is elmegy 15 évig
...ha meg reggeltől estig megy akkor meg 7-8 évig....addig meg úgyis megérik a cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...ha meg reggeltől estig megy akkor meg 7-8 évig....addig meg úgyis megérik a cserére.
Vhiktor