Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
én a 920v-t vettem. Az eladó srác pedig azt mondta hogy nem látni képi különbséget a tavalyi és idei között. az idei nem hajlított. számomra egyáltalán nem zavaró, igaz ezt szemből kell nézni. Ha kicsit oldalról nézi az ember akkor eléggé látszik a hajlitás. Ha akciósan tudod megvenni akkor szerintem a régi modell a nyerő.
ja igen, üzemidő. elvileg a korábbi oledek élettartama kisebb volt. Külföldi cikkben azt olvastam hogy 30.000 óra körüli. Talán a tavalyi modell is még ide tartozik, ezt nem tudom. a legújabbak 100.000 órásak már. Mondjuk nálam csak 1-1 mozifilm megy rajta, úgyhogy hosszú életnek néz elébe de azért kötöttem rá plusz 3 év garit, így 5 évig nyugodt vagyok.
de ez a 30ezer se kevés. napi 5 órával évi 1800 óra...akkor is elmegy 15 évig
...ha meg reggeltől estig megy akkor meg 7-8 évig....addig meg úgyis megérik a cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...ha meg reggeltől estig megy akkor meg 7-8 évig....addig meg úgyis megérik a cserére.
Vhiktor