Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz junior19 #73949 üzenetére

Nem azt a lényeget ragadtad ki, amit szerettem volna h átmenjen: azaz lesz aki látja/látni fogja a különbséget bármilyen kalibráció után és lesz aki esetleg nem, kérdés hogy ki az aki utóbbi esetben be is vallja azt magának. A feleségem pl. semmit sem vesz észre előle. Én sem tudom megítélni, hogy az én szemem lát-e minden változást, de ezt be is vallom magamnak. Előtte Filmmaker módban használtam (Vincent, az AVforums, néhány youtube video és a flatpanelshd javaslatai alapján). Átlag userként ennél többet nem tudtam kihozni belőle. Kalibrálás után minden paramétert lementettem és ott látom, hogy milyen sok értéken állított a szoftver. Hogy az értékek jók-e vagy sem, azt szerintem maximum két kalibrátor tudná megvitatni. (egyébként sdr-ben látom leginkább a változást).

Az általad írtakra pedig... mint minden az életben, ez is szubjektív, valszeg egyikünk sem ismeri a teljes sztorit. Az Ő története ennél bővebb, csak nem éreztem magam felhatalmazva arra, hogy többet is elmondjak. Ha Vhiktor gondolja, szerintem leírja :).

Új hozzászólás Aktív témák