Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
junior19
üzenetére
Nem azt a lényeget ragadtad ki, amit szerettem volna h átmenjen: azaz lesz aki látja/látni fogja a különbséget bármilyen kalibráció után és lesz aki esetleg nem, kérdés hogy ki az aki utóbbi esetben be is vallja azt magának. A feleségem pl. semmit sem vesz észre előle. Én sem tudom megítélni, hogy az én szemem lát-e minden változást, de ezt be is vallom magamnak. Előtte Filmmaker módban használtam (Vincent, az AVforums, néhány youtube video és a flatpanelshd javaslatai alapján). Átlag userként ennél többet nem tudtam kihozni belőle. Kalibrálás után minden paramétert lementettem és ott látom, hogy milyen sok értéken állított a szoftver. Hogy az értékek jók-e vagy sem, azt szerintem maximum két kalibrátor tudná megvitatni. (egyébként sdr-ben látom leginkább a változást).
Az általad írtakra pedig... mint minden az életben, ez is szubjektív, valszeg egyikünk sem ismeri a teljes sztorit. Az Ő története ennél bővebb, csak nem éreztem magam felhatalmazva arra, hogy többet is elmondjak. Ha Vhiktor gondolja, szerintem leírja
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Vhiktor