Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Sracok, egy kerdes... Lehet nem a legjobb osszehasonlitasi alap, de szeretnem megerteni az okat annak amit tapasztalok
Szoval, tegnap pont egymas utan neztem HBO maxon az uj boreger filmet (4K, dolby vision) meg par epizodreszt az our flag means death-bol (sima full HD, a tv felskalazza) es leseggeltem a difin:
A kerdes, hogy miert nez ki egy HD upscaled video 5x jobban, mint egy normal 4K-s dolby vision?Nem a szinvilagra gondolok, mert a boreger film az kb kettonusu, sotet es narancs, hanem peldaul kep elesseg, kepfrissitesi rata, stb, az egyikben a szereplok haja kozeli felvetelnel is kb egy fekete pacanak tunik, a masikban meg kis tulzassal a hajszalakat szamolni lehet, tengeri tavlatinal meg a hullamon a fodrokat, a mozgas gordulekenysegerol ne is beszeljunk
Dolbyhoz az AV forumos beallitasokat hasznalom, Filmmaker mode (bar az elesseg masikban is ugyanilyen gyatra ennel a filmnel), a HDhoz az Eredeti kepmodot hatarozta meg, csak atallitottam Elenkre, mast nem butykoltem rajtuk
Van eselteg olyan film nflix, hbo-n amin ellenorizni lehetne tenylegesen mit tud 4K streamingben?
LG C1 55"
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor