- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maltheus
csendes tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Oké, de azt vedd hozzá, hogy ez a felhosseg 2%nál van. Szabad szemmel alig látod csak a kamera miatt ennyire fényes. Viszont a piros szinezodes megvan 15%ig ami rendesen zavaró.
Alaves
Megnézem este hogy filmen tudom e reprodukálni, fotozom, utána egy refresh aztán meglátom mi lesz. De 2x egymás után nem merem, mert baromi stressz a panelnak egy refresh. És picit félek. Lehet hagyok közte egy nap szünetet. De köszi a tippet!Btw refurb nem refurb, én le vagyok döbbenve hogy ennyi év után is ilyen panelek tudnak kikerülni. Az, hogy itt a fórumban is ennyi előkerül nekem hihetetlen. Direkt ezért vártam ennyi időt, hogy megszűnjenek a gyerekbetegségek az OLEDnél aztán kb olyan mintha 2. generáció lenne. Persze lehet chip hiány miatt lejjebb vették a QC-t, autógyártásban is vannak fura dolgok, és egyébként asszony rendesen hülyének néz, hogy látom a pirosat szóval abban igazuk van, hogy egy átlagos embert boldoggá tenne még így is ez a TV. (Telóról írok bocs az igénytelen nyelvtan miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor