- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Én voltam. És ha már írok, megosztom fiam örömét. Végül - Sony rajongóként (QS-ES, hi-res walkman és lemezjátszó, stb.) - behúzott egyet a készletkisöprős 55A8(H)-ból. Szerdán meg is hozták. Abszolút új készülék érkezett, pixelhiba- , sávosodás- és általában minden mentes.
FHD Blu-ray filmekkel (XBOX SX-ről), de még FHD tartalmakkal Dune HD H1-ről is gyönyörű a képe. A mozgás (1-0 finomhangolással) számunkra kellemesebb, mint a plazmán. A fényereje bőségesen elég. 20-25 fényerővel SDR-ben délutáni napfényben vagy felkapcsolt 4100 lumenes lámpa mellett is tökéletesen látni. Sötétben meg a Rogue One blu-ray megtekintése közben hunyorogtunk, amikor Jynt és Cassiant elnyeli az atomvillanás.
Biztos fantasztikus az XR "processzor' (bár én még mindig inkább marketing szagot érzek körülötte), de már az ebben levő X1 Ultimate is olyan jó munkát végez, hogy a kíváncsiságból elindított régi-régi film, ami 720p-ben volt meg, annyira kellemesen mutatott rajta egy méterről is, hogy meglepődtünk rajta.
A készülék kivitele példás. Ha szabad úgy fogalmaznom, a GZ950 inkább nikonos-nagypapás-japános, az A8(H) meg letisztult-modern-minőségi. A kibontás, az összeszerelés eléggé könnyű volt.
Series X-ről brutál a kép. A távirányító szimpatikus, jó a fogása, bár - nem tudom, ez hiba-e, vagy beállítás kérdése-e - eARC-on keresztül nem kezeli az Seriex X-et.
Ennyiért ajándéknak tekinthető. Egyelőre ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor