Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz sub71 #70338 üzenetére

    Én voltam. És ha már írok, megosztom fiam örömét. Végül - Sony rajongóként (QS-ES, hi-res walkman és lemezjátszó, stb.) - behúzott egyet a készletkisöprős 55A8(H)-ból. Szerdán meg is hozták. Abszolút új készülék érkezett, pixelhiba- , sávosodás- és általában minden mentes.
    FHD Blu-ray filmekkel (XBOX SX-ről), de még FHD tartalmakkal Dune HD H1-ről is gyönyörű a képe. A mozgás (1-0 finomhangolással) számunkra kellemesebb, mint a plazmán. A fényereje bőségesen elég. 20-25 fényerővel SDR-ben délutáni napfényben vagy felkapcsolt 4100 lumenes lámpa mellett is tökéletesen látni. Sötétben meg a Rogue One blu-ray megtekintése közben hunyorogtunk, amikor Jynt és Cassiant elnyeli az atomvillanás.
    Biztos fantasztikus az XR "processzor' (bár én még mindig inkább marketing szagot érzek körülötte), de már az ebben levő X1 Ultimate is olyan jó munkát végez, hogy a kíváncsiságból elindított régi-régi film, ami 720p-ben volt meg, annyira kellemesen mutatott rajta egy méterről is, hogy meglepődtünk rajta.
    A készülék kivitele példás. Ha szabad úgy fogalmaznom, a GZ950 inkább nikonos-nagypapás-japános, az A8(H) meg letisztult-modern-minőségi. A kibontás, az összeszerelés eléggé könnyű volt.
    Series X-ről brutál a kép. A távirányító szimpatikus, jó a fogása, bár - nem tudom, ez hiba-e, vagy beállítás kérdése-e - eARC-on keresztül nem kezeli az Seriex X-et.
    Ennyiért ajándéknak tekinthető. Egyelőre ennyit

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák