- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Olvasva a fentebbi hozzászólásokat, szerintem teljesen egyén és ízlés függő, hogy kinek mi és mennyire tetszik. Én rengeteg kalibrált tesztes értékelést olvastam néztem végig neten a B7-ről és pl napközben szórt fény mellett pl tv adáshoz ilyen 60-as oled fény és 80-85-s kontraszt beállítás volt és jelenleg én is így használom.
Este teljes sötétben meg a sötét szobai beállítás és max 40-es oled fény és a tesztekben is ez volt. Nekem nem tűnik nagyon brutálnak, mondjuk az előző tv-m egy LG 4k led volt és az aztán ki tudta az ember fél gyerekkorát vakuzni sötétben, mert olyan fényereje volt és lehet azért nem tűnik annyira soknak a max 40-es oled fény. Hozzáteszem korom sötétben a 20 oled fénnyel is élvezhetőek a filmek.A led 4K Lg előtt plazmám volt, de az már annyira régen, hogy nem igazán emlékszem rá

Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Metal topik
- Suzuki topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- S22 Ultra 512/12
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor