Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
coolrob
üzenetére
Azért nem érted, mert két TV közötti különbség egyik pontja a DTS. Ne menjünk bele, hogy külső lejátszó, mert aki engem ismer az tudja, hogy én vagyok az, aki csakis azt használ és már túl vagyok jónéhány példányon (Amlogic-ból kb 60-on, LE, CE nem probléma), szóval az a része nem érdekel, nem kell bemutatni az előnyüket meg azt sem kell levezetni, hogy mit hogyan, egyszerűen ez az egyik különbség, pont, egyszerűen a Philips-et ajánlottam.
Valóban nem érted, nem az a lényeg, hogy milyen hangszórón szól, az a lényeg, hogy van egy filmem pl. 3 hangsávval, egyik magyar és DD, van angol DTS-HD és van pl. német, ami DTS, tegyük fel, hogy én a németet szeretném a TV hangszóróján hallgatni, tesztelni, mindenfelé menüben való turkálás nélkül, na ezt old meg olyan TV-n, ahol nem támogatott. Ennyit kell érteni, nem többet, nem megoldást keresni, mert nem hangzott el olyan kérdés. Majd, ha megoldás felől kérdeznek akkor arra is van válaszom. Továbbra is Philips az ajánlatom a kettő közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor