- Bluetooth-headsetekről általában
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
coolrob
üzenetére
Azért nem érted, mert két TV közötti különbség egyik pontja a DTS. Ne menjünk bele, hogy külső lejátszó, mert aki engem ismer az tudja, hogy én vagyok az, aki csakis azt használ és már túl vagyok jónéhány példányon (Amlogic-ból kb 60-on, LE, CE nem probléma), szóval az a része nem érdekel, nem kell bemutatni az előnyüket meg azt sem kell levezetni, hogy mit hogyan, egyszerűen ez az egyik különbség, pont, egyszerűen a Philips-et ajánlottam.
Valóban nem érted, nem az a lényeg, hogy milyen hangszórón szól, az a lényeg, hogy van egy filmem pl. 3 hangsávval, egyik magyar és DD, van angol DTS-HD és van pl. német, ami DTS, tegyük fel, hogy én a németet szeretném a TV hangszóróján hallgatni, tesztelni, mindenfelé menüben való turkálás nélkül, na ezt old meg olyan TV-n, ahol nem támogatott. Ennyit kell érteni, nem többet, nem megoldást keresni, mert nem hangzott el olyan kérdés. Majd, ha megoldás felől kérdeznek akkor arra is van válaszom. Továbbra is Philips az ajánlatom a kettő közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gerner1
- Hegesztés topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor