- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Chapel
üzenetére
De a felbontás is egy olyan paraméter, amit ideális esetben ki kell maxolni a natívig.
Nem mellesleg a legtöbb képminőség beállítás egy pont felett sokkal nagyobb teljesítményromlást jelent, mint amennyi minőségjavulás okoz (én netes tesztekben szoktam megnézni, hogy hol van az ideális pont egy-egy opcióhoz, ahol még nem zabál túl sok fps-t). Sőt, van olyan konfig opció, ami szerintem egyenesen rontja a képet (sharpening, motion-blur, depth-of-field, film-grain, stb).Próbáld ki, hogy neked szebb-e a kép 4k-ban Medium beállítással tűélesen, vagy High-on 2k-ban maszatosan (a felbontás skálázás egy csomó finom részletet elken) és "pixelesebb" hatással.
A 120fps pedig nem csak sokkal simább mozgást eredményez, hanem a mozgóképfelbontás is nő (nem kenődik annyira el mozgás közben a kép, hanem éles marad - már persze ha kikapcsolod a játékban a motion-blur-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor