Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko00869
tag
Megjött az 55-ös philips 806-osom a telekomtól. Pár tapasztalat, hátha segítség valakinek.
A futár rámhozta a szívrohamot majdnem. Lenyitja a platót, erre látom, hogy fektetve van a TV egy raklapon, rajta fektetve még három másik. Na, gondoltam, ez remek lesz. Mutatom neki, hogy ott a piktogram a tetején, hogy nem fektetjük, nem agysebészet. Persze, hogy hőbörög. Na mindegy, gondoltam, átveszem azért, meglátjuk. Nem úgy tűnik, mintha baja lenne. A csomagolás elég masszív, nem tud megmozdulni semmilyen irányba. Ahogy írtátok többen is, karton van közvetlenül a panelra rakva.
A beüzemelés gyerekjáték, végigvezet mindenen. A rendszer pattogós, gyors, igazi felüdülés nekem a korábbihoz képest. A képminőségtől lefostam a bokám, gyönyörű. Az ambilight brutál hangulatos. Szokni kell a képet, meg a méretet (egy 43-as samut váltott), most kicsit szédelgős a fejem még tőle. DV, Atmos, HDR tartalmakat simán felismer, nem kell variálni a képbeállításokkal, szerintem az AI teszi a dolgát megfelelően. Mondon ezt úgy, hogy még sosem volt oledem. Egy JBL 9.1 atmos soundbar van rákötve, gond nélkül összehaverkodtak. A passthrough és multichannel passthough között kellett váltanom, mert SD tartalomnál nem volt hang az utóbbin.
Külső merevlemezről próbáltam lejátszani 4K-s tartalmat, azt sajnos nem vitte, de gyanítom, hogy ez a HDD-n múlt. Egy SSD-nek talán nem okoz ez majd gondot. Ami még fura, hogy Xboxot felismeri ugyan, de nem tudok Játék módra váltani, nem engedi kiválasztani ezt az opciót. Ja, és ami még baromi vicces, hogy a telekom STB-nek nem tetszik a tv. Azt írja, hogy nem támogatja a HD felbontást, dugjam másik bemenetbe a hdmi kábelt
Ismerkedünk, remélem, szép mézeshetek lesznek
Azt tudja esetleg valaki, hogy a távirányító háttérvilágításának az időtartamát lehet-e változtatni? Mire megtalálom mit szeretnék, már ezerszer lekapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt tudja esetleg valaki, hogy a távirányító háttérvilágításának az időtartamát lehet-e változtatni? Mire megtalálom mit szeretnék, már ezerszer lekapcsol.
Vhiktor