- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ok bocsánat, nem rengeteg hibák.
De amit a Popi tud, és amit a tesztben olvastam, azt mind tudja egy 40000 ft-os lejátszó, PL Zidoo, ez meg 90000 ft-ba kerül.Meg sokan írják, le van maradva rendesen, úgy ahogy a Dune is. Nem éri meg azt a +pénzt.
(#6472) 206 cc: Nem olvastam most el részletesen a hibát, csak tudtam, hogy van neki, azért is írtam, hogy (VAGY VALAMI ILYESMI).
Számomra az is hiba amit leírtál...(#6473) Gtaati A 3D BD iso lejátszás még nem kadenciahelyes. 24Hz-en játsza le őket a 23.976Hz helyett. Ez pedig mikro-akadásokhoz vezethet a lejátszás közben.
Erről meg ezt olvastam, ezzel mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Sorozatok
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor