Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Callisto
üzenetére
Igen olvastam erről amit írsz, de szerintem az se mostanában lesz! Épp most olvastam egy cikket, hogy 2022 be dobja piacra a Samsung a QD-oled tvt. Aminek jobb lesz a fényereje, meg a színei is, de majd kiderül mi lesz belőle! Samsung szervizröl annyit, hogy nálam maximálisan korrektül jártak el! Én elhiszem, hogy sok embernek rossz a tapasztalata, és az is gond, hogy a Samsung ezt hagyja! Samsung ügyfélszolgálat az meg olyan amilyen, de eddig bármilyen kérdésem volt vagy gondom volt segítettek! Kinek mi a tapasztalata! Van aki az lg ügyfél szolgálatával nincs ki békülve. Jobb fényerő az egész képre pozitív hatással lehet, ha ésszerűen van be állítva! Más téma az esztelen fényerő, amivel meg szédül a vevő! A jó kép meg elég szubjektív dolog! Kinek mi tetszik! Ezért is tudják a 2 tábort össze ugrasztani. Miközbe sok komolyabb teszteken, már pont számokba alig van különbség, 55qn90 vs c1 összképet nézve természetesen! Persze amikor olyat írnak, ami nem tetszik, akkor egyből jönnek azzal az a szakember nem ért hozzá, vagy elfogult. Miközbe a műszerek nem hazudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor