Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Hát boltban nagyon látszott FHD 55 colon vs a 4K-s modell... mondjuk lehet nem tudtam elég messze menni, de én eléggé érzékeny vagyok a pixelméretre. Akkor ott helyben úgy voltam vele, hogy 55 colra már kell a 4K PPI, mert érzetre jobban látszik a pixelrács mint LCD-knél. Ez lehet amiatt mert kisebbek a fénykeltő pontok, vagy a W subpixel miatt más a szerkezete a panelnak. Ez persze csak egy gondolat, lehet a megfelelő nézési távokon eltűnik. Az mondjuk fix, hogy a Pentile mátrix is jobban "rácsosabb" telefonoknál, mint a sima RGB struktúra - ugyan akkora felbontáson, ugyan olyan távolról nézve (Igaz teljesen más távokról beszélünk, TV-hez képest). Szóval lehet ez csak az én paranoiám... simán lehet, hogy nem így van

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor