Hirdetés
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Reggel megjött a monitornak szánt 48CX.
Most sikerült beüzemelni, nem akartam napközben nekifogni, mert tudtam hogy akkor nem lesz munka. Azért megszenvedtem mire egymagam összeraktam, a talpa nem akart valahogy a helyére menni, elsőnek szerintem túl szorosra összehúztam az első-hátsó idomokat. Ezzel a módszerrel próbálkoztam mivel egymagam voltam. Működött, hasznos volt hogy nem dobáltam ki minden csomagolóanyagot.Hát, az asztalon brutális a mérete. De a 80cm-es asztal mélység kellett. Így van kb. elfogadható távolságban ha hátradőlük a székben.
Egyelőre teljesen vizuális túltelítődés van és nem tudom eldönteni hogy normális vagyok-e.
A képe az nagyon beteg. Főleg lekapcsolt villany mellett brutális a kontrasztja.Inkább a betűtípusok render-elése az ami kicsit egyelőre fura. Pedig levettem minden képjavító vackot, illetve a BetterClearTypeTuner-el átraktam grayscal smoothin-gra. Ez tűnik nekem a legjobbnak.
100% scaling-ben erősen használhatatlan viszont, kifolyik a szemem olyan mütyűr minden. Olyan 125%-on már oké.
Nem kezdtem el keresni a hibáit viszont. Jobb a békesség. Még játszom a beállításokkal. Most OLED 38, Contrast 100, Brightness 40-nél álltam meg. De majd még biztos fogom tekergetni.Nagyon kíváncsi vagyok pár nap múlva mi lesz a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képe az nagyon beteg. Főleg lekapcsolt villany mellett brutális a kontrasztja.
Vhiktor