Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz Jorgi Kormi #55457 üzenetére

Ha nálad szép akkor bizony állítgatnom kell vmiket.

Pro Koryak: Nem vagyok hozzáértő -mint ahogy szerintem te sem- csak hiszek a szememnek.
    Égyébként amikor elolvastam a mondatod első gondolatom..nem szép volt.Aztán most este ahogy hazaértem kaptam még egy fülest. :-/ A barátnőmmel beszélgettem erről a tv-ről és bővebben kifejtette,hogy ő hogy látja az új és a régi tv-t.
    Úgy jellemezte a kettő közti különbséget,hogy hallgatsz egy rádiót (kocsiban,otthon,bárhol),hallod az adást,de hallasz mellé egy nagyon kis sistergést is (régi tv-re hasonlat,majd tekersz a tuner-en és egyszer csak bejön sistergés mentes szép sztereóban (új tv).Na vmi hasonlót lát ő most.
    Ő a régit ehhez képest fakónak tartja :W .Azt mondta,hogy ennél a tv-nél látja,hogy hol ér véget a piros szín és hol kezdődik a sárga (csak példa).
    Na ezek után eszembe jutott a mondatod. 😡 🙂 (Ő nem olvassa ezt a fórumot.)

Amit meg én látok az más és nem vagyok vak vagy gyengénlátó,sőt..
    Engem zavar,hogy látom a válaszidő miatti hibát+ -szerintem- élettelen képet.Legalábbis a másikhoz viszonyítva.
    Állítgatom,kábel/slot csere és majd kiderül,hogy mi lesz.

A 4k hdr viszont tényleg "absolutely beautiful"!
    [Ebben] a youtube videóban mondta az ember.Igazat beszél.

Szerk.: Nekem nincs olyan lehetőségem,hogy visszaküldöm vagy kicseréltetem másikra esetleg "levásárolom".Ez mind felejtős.

Új hozzászólás Aktív témák