- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
Annyi a jó, hogy MM-be 60 napig visszavihetem az LG-t. A másik szívás viszont, hogy januárban költözöm, abba a lakásba szánom a 65-ös TV-t a falra, a mostani helyére nem fér, csak ha valahogy széthúzkodom a nappali bútort, viszont mivel ez olyan, hogy a TV felett dupla polc van, ezért a 65-ös TV csak akkor fér be a talppal együtti magasssága miatt, ha előre húzom azt a részt, amin a TV lesz, így totál szét lesz az egész szoba.
Így legalább tesztelhetem, de amúgy még ha hibátlan is, én elég sok bajt látok a CX-el (szóval fél év múlva is akadhat egy jó kör a szervízzel) ellenben pl a C9-el, amit viszont már nem lehet kapni.... :@
Egyébként gyönyörű a Sony Xh95 4k képe is, de még eszembe jutott nekem is a samu Q90.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- VR topik
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged