- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batawanga
tag
Azért nagyon függ attól is, hogy milyen forrást nézel elsősorban. Mivel nálam sok a Netflix, hamar észrevettem, hogy a nagy terek fényes hátterei bizony elég csúnyán szaggatnak, ha ki van kapcsolva teljesen a TruMotion. Próbáltam együttélni vele, de ha egyszer feltűnik, utána egyre rosszabb lesz, már vadászik rá a szemed, így elkezdtem játszadozni a De-Judderrel, amíg vállalható lett. Mindezt teljesen laikusként. Az azért elgondolkoztat, hogy a Netflix, aki elsősorban tévére gyárt tartalmat, miért nem figyel ezekre, előfordul, hogy még a képarányt sem tévére igazítja.
Apple: én örülök az új appnak, mert nagyon sok jó sorozatot rendeltek be az idén és teljes pompájukban csak ilyen formában tudjuk megnézni őket (még iPadeken sincs oled kijelző) és elég nagy spórlás, hogy most már nem kell külön streamer eszközt vásárolni ehhez. Tervezett avultatás pedig nincs, az AirPlay egy új fícsör, amit a 2 éves modellek visszamenőleg meg fognak kapni (a 8-as modellek állítólag valamikor októberben). Amúgy nem is látom nagy hiányát, játékra a lag miatt kb. alkalmatlan lesz, egyéb streamre meg ott van most már a natív TV app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bundle topik
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor