- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Batawanga #48116 üzenetére
"Én 5-ös De-Judderrel használom az E8-at. Néhány Netflixes sorozatnál figyeltem meg szaggatást, amikor lassan svenkel a kamera és a háttérben valami fényes tárgy van. Most már tűrhetőbb, de amúgy sem annyira gyakori jelenség, együtt lehet élni vele."
Ezért mondják, hogy az interpoláció és /vagy a BFI is nagyon személyfüggő.
5-ös DeJudderrel szerintem nézhetetlen egy mozifilm. túlságosan sima.Mi 2 méterről nézünk 65 colos E8-ast, egyszerűen bukó a térérzet ennyire kisimított tartalomnál.
-
Fisha
őstag
válasz
Batawanga #48109 üzenetére
Tud arra valaki magyarázatot, hogy a B9-em miért nem játszik le egy file-t hálózaton keresztül, de tök ugyanezt lejátssza a lokális vinyóról? A legtöbb dologgal nincs gond hálózatról se, sebesség is tutira megvan, de van pár, amit nem akar onnan valamiért. Nomeg ilyenkor valami unknown format dolgot makog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged