Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wallace 234 #46095 üzenetére
Nananana...
Mielőtt beskatulyáznál, #46090) dh66e kollégával együtt, én egy lehetséges "opciót" írtam eladásra, amire mindjárt írtam is, hogy a legjobban elítélem. De, ott vannak azok az agyvelőgyulladások és fotelforradalmárok, akiknek bármit el lehet adni, nem pedig itt.
Mégis te miért adod alá a lovat, hogy járjon utána egyfolytában?
Szeretnéd megtudni más kárán, hogy viszonyul majd ehhez az LG?
Egy olyan tévéről beszélünk, ami beégés nélkül is max 150k az ára és főleg az első számú probléma, - amit én sem tudtam biztosan -, hogy a gyári garancia sem vonatkozik a beégésre!
Akkor mégis mi lehet ennek a kimenetele szerinted?Még megérteném, ha a tévéje 500 ezer fölötti árat képviselne és lenne rá garancia is, de úgy, hogy semmi garancia nincs, sem kiterjesztett, se semmi és így nekimenni a hatalmas LG-nek Magyarországon...
Hát az ő dolga, de továbbra is azt mondom, a legjobb opció, ha fb-on megszabadul a tévétől, akár leírja a hibáját, akár nem, mert erre az esélytelen "harcra" a gatyája (is) ráfog menni.
Részemről nem érdekel tovább ez a téma...béke :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest