Hirdetés
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
A plazma után a legjobb általános képminőségért. A 4K - adott esetben, ami ritka, mert szinte minden felkonvertált - érdekel (mikor írtam, hogy a 4K nem érdekel?), elsősorban természetfilmeknél, ha olyan a forrás, a HDR csak ritkán ad hozzá valóban, engem többször inkább zavar, művinek hat. De hát örvendezzünk, hogy sokan ezekért vettek oled tv-t. Ugye megbocsátod nekem, hogy élek, és én nem ezekért?
sati: Igen, aki gémer, illetve szereti a (gyakori
) megértő szervíz hozzáállást és panelcseréltetést, az bizony ne vegyen Panát, úgy tűnik, jó neki az LG. (Na, de ez szigorúan csak gonosz poén volt, én többet nem is mondok LG-ről semmit, csak a Panáról jót, ha kérdezik)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) megértő szervíz hozzáállást és panelcseréltetést, az bizony ne vegyen Panát, úgy tűnik, jó neki az LG. (Na, de ez szigorúan csak gonosz poén volt, én többet nem is mondok LG-ről semmit, csak a Panáról jót, ha kérdezik)
Vhiktor