Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
seralevente
üzenetére
"Sziasztok, Tegnap délután érkezett a csere TV (bontatlan Lg 65 C9). Azért ha te húzod le a fóliát róla, van varázsa...
. Csili-vili minden, talán gyorsabb is mint az előző (kiállított darab). Respekt a MM vezetőnek (M5 áruház) akihez eljutott az e-mail, korrekten intézkedett. Nagy mínusz az eladónak valamint a vevőszolgálatnak, hogy félrevezettek azzal, hogy kijönnek 3 napon belül az MM-től.....De a lényeg, hogy a vége jó. Számla mellé kaptam Garanciafüzetet, de nincs kitöltve-pecsételve . Ok ez így , vagy vigyem be az üzletbe? Kellemes délutánt!
"Szia, gratula az új tévéhez!
MM-es vásárlás... tehát szerintem a legfontosabb a számla és a gyártási szám.
2 év gyári garancia él rá, szimplán regisztráld be az LG honlapján a készüléket.Szerintem itt:
[link]A számla bizonyítja a vásárlás helyét, időpontját, összegét és a vásárlás tárgyát.
A gyártási szám alapján regisztráld be.
Nekem már volt garis ügyintézésem MM-es, és nem kérték a garifüzetet csak a számlát.
(de be volt regelve az LG honlapján a készülék)Sőt... mivel gyári garancia él rá, meghibásodás esetén nem is az MM javít hanem az LG Magyarország és partnerei.
MM akkor kerül képbe ha cserére kerül sor valamilyen oknál fogva, de akkor is az LG fog neked igazolást kiállítani először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Csili-vili minden, talán gyorsabb is mint az előző (kiállított darab). Respekt a MM vezetőnek (M5 áruház) akihez eljutott az e-mail, korrekten intézkedett. Nagy mínusz az eladónak valamint a vevőszolgálatnak, hogy félrevezettek azzal, hogy kijönnek 3 napon belül az MM-től.....De a lényeg, hogy a vége jó. Számla mellé kaptam Garanciafüzetet, de nincs kitöltve-pecsételve . Ok ez így , vagy vigyem be az üzletbe? Kellemes délutánt!
Vhiktor