Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
Megjött az Alzától a C9-em, eddig minden okés vele, nem tűnik refurbished-nek.
De úgy néz ki az HBO GO-val csúnyán alászaladtam.
A vásárlás előtt csináltam egy gyors keresést a Google-ben a HBO GO és az LG tévék kapcsolatáról. Az első 3 találatba beleolvastam (köztük a hivatalos LG oldallal) és azt írták hogy a 2016-19-es modellek mind, köztük a C9 is HBO GO képes.Hát úgy tűnik nem, mert nincs ilyen App-juk. Még mélyebb keresés, és kiderült hogy az év elején hipp-hopp megszűnt az együttműködés. Lehet, hogy csak nekem új, de ez azért gyomron vágott...
Sürgősen kellene valami megoldás arra, hogy hogyan HBO GO-síthatom a készüléket, mert kitör a lázadás a családban.

Van otthon XBox és PS4 is, de ott az accountjaim mind külföldiek (a PS-nél nem is tudom megváltoztatni, az XO-n talán) így azokról sem megy. Próbáltam telefonról "átdobni" de amíg egy YouTube videóval könnyedén meg tudom tenni (megjelenik a listában a TV) addig a telefonos HBO GO applikációban nem, csak valami "Közeli készülékek" ez után viszont PIN kódot kér, amit szerinte a TV látnom kéne, de persze nem...
Olyan megoldás kellene amit könnyen tud kezelni minden családtag, végső esetben egy másik hardver is szóba jöhet, de akkor azt vezérelje a TV távirányítója is. Vagy már túl sokat kérek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED C1 55"
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A vásárlás előtt csináltam egy gyors keresést a Google-ben a HBO GO és az LG tévék kapcsolatáról. Az első 3 találatba beleolvastam (köztük a hivatalos LG oldallal) és azt írták hogy a 2016-19-es modellek mind, köztük a C9 is HBO GO képes.
Vhiktor