Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GalaHU

addikt

Megjött az Alzától a C9-em, eddig minden okés vele, nem tűnik refurbished-nek.

De úgy néz ki az HBO GO-val csúnyán alászaladtam. :( A vásárlás előtt csináltam egy gyors keresést a Google-ben a HBO GO és az LG tévék kapcsolatáról. Az első 3 találatba beleolvastam (köztük a hivatalos LG oldallal) és azt írták hogy a 2016-19-es modellek mind, köztük a C9 is HBO GO képes.

Hát úgy tűnik nem, mert nincs ilyen App-juk. Még mélyebb keresés, és kiderült hogy az év elején hipp-hopp megszűnt az együttműködés. Lehet, hogy csak nekem új, de ez azért gyomron vágott...

Sürgősen kellene valami megoldás arra, hogy hogyan HBO GO-síthatom a készüléket, mert kitör a lázadás a családban. :)

Van otthon XBox és PS4 is, de ott az accountjaim mind külföldiek (a PS-nél nem is tudom megváltoztatni, az XO-n talán) így azokról sem megy. Próbáltam telefonról "átdobni" de amíg egy YouTube videóval könnyedén meg tudom tenni (megjelenik a listában a TV) addig a telefonos HBO GO applikációban nem, csak valami "Közeli készülékek" ez után viszont PIN kódot kér, amit szerinte a TV látnom kéne, de persze nem...

Olyan megoldás kellene amit könnyen tud kezelni minden családtag, végső esetben egy másik hardver is szóba jöhet, de akkor azt vezérelje a TV távirányítója is. Vagy már túl sokat kérek? :)

Új hozzászólás Aktív témák