- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Szia! Én új tv-vel szórakoztam egy darabig emiatt. Mint kiderült, a fátyolosodással nem kell foglalkozni, ha jól van beállítva minden, akkor csak a szemnek tűnik rossznak elsőre, amikor váltogatsz a magas-alacsony fekete szint között, de valójában az a jó beállítás.Én így használom a ps-t:
TV:
Játék képmód hdr és sdr esetén is az input lag miatt, játékkonzol címkével.
SDR esetén MAGAS feketeszint
HDR esetén ALACSONY feketeszint (ezt ugye akkor állítsd be, amikor hdr játék fut éppen)PS4:
Videókimenetnél minden automatán (szín, hdr, stb), így automatikusan vált amire kell. Nagyjából ennyi.Igaz csak sdr-nél működik ps-en a böngésző, de nyisd meg [link] ezt a teszt képet, és láthatod, ha jó az sdr beállítás. Hdr-nél pedig az alacsony a tutijó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor