- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iOS alkalmazások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
B9-em van. Eddig csak filmezésre használtam, de tegnap arra vetemedtem, hogy kipróbáljam játékra is. Egy régi darab került volna rá Counter Strike 1.6. Mindezt a (gémer) notimról hdmivel rákötve. Szépen át is állt game mode-ba a TV, meg is jelent a kép, nem volt semmi gond, csak egy nagy.
A TV közel fél másodperces csúszásban volt a monitor képéhez képest. Gyanítom, hogy ez azért nem a megjelenítés lagja, ha ilyen mértékű, pláne game módban. Így sajnos az fps játszhatatlan volt. Mit nézek be, mitől lehet ez ilyen? Jöhet a legbutább megoldás is, tekintve, hogy először próbáltam ezt.Előre is köszi.
(látom kicsit hasonló probléma van előttem is, de talán nem teljesen ez)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A TV közel fél másodperces csúszásban volt a monitor képéhez képest. Gyanítom, hogy ez azért nem a megjelenítés lagja, ha ilyen mértékű, pláne game módban. Így sajnos az fps játszhatatlan volt. Mit nézek be, mitől lehet ez ilyen? Jöhet a legbutább megoldás is, tekintve, hogy először próbáltam ezt.
Vhiktor