- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
B9-em van. Eddig csak filmezésre használtam, de tegnap arra vetemedtem, hogy kipróbáljam játékra is. Egy régi darab került volna rá Counter Strike 1.6. Mindezt a (gémer) notimról hdmivel rákötve. Szépen át is állt game mode-ba a TV, meg is jelent a kép, nem volt semmi gond, csak egy nagy.
A TV közel fél másodperces csúszásban volt a monitor képéhez képest. Gyanítom, hogy ez azért nem a megjelenítés lagja, ha ilyen mértékű, pláne game módban. Így sajnos az fps játszhatatlan volt. Mit nézek be, mitől lehet ez ilyen? Jöhet a legbutább megoldás is, tekintve, hogy először próbáltam ezt.Előre is köszi.
(látom kicsit hasonló probléma van előttem is, de talán nem teljesen ez)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A TV közel fél másodperces csúszásban volt a monitor képéhez képest. Gyanítom, hogy ez azért nem a megjelenítés lagja, ha ilyen mértékű, pláne game módban. Így sajnos az fps játszhatatlan volt. Mit nézek be, mitől lehet ez ilyen? Jöhet a legbutább megoldás is, tekintve, hogy először próbáltam ezt.
Vhiktor