- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- A Motorolának is a Bose hangol
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Én nem szomorkodom, max te szomorkodhatsz a DV hiánya miatt. Nagyon sok film DV-s, de mivel nem tudnak stabil lejátszható releaset készíteni mp4-ben, ezért kevés van. Az 1:1-es DV ripeket meg nagyon kevés lejátszó viszi, konkrétan az a hármas amit minap felsoroltam. Ha megnézed a Blu-ray-com oldalt, a legtöbb film DV-s, inkább a HDR10+-ból van kevés.
(#40715) djnice való igaz hogy az utóbbi évekbe nem követtem az Amlogic vonalat, a lényeg viszont az, hogy DV-s ripet nem visz egyetlen egy médialejátszó sem. Vagyis HDR10-ben megy.
"Ha DV is kell, arra is van jobb választás mint az Apple TV 4K."
Kíváncsivá tettél, csupa fül vagyok.
Gondolom az LG belső lejátszójára gondolsz, csakhogy az ISO-t nem kezeli igaz az mp4-es releaseket nagyjából igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom az LG belső lejátszójára gondolsz, csakhogy az ISO-t nem kezeli igaz az mp4-es releaseket nagyjából igen.
Vhiktor