- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Netfone
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Az Opel Astra fedélzeti rendszere
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Nyugi, értem a véleményed valahol. Ez tök jól ment is 1990-ben a 50 centis grundig crt előtt.

u.i.: azért ez nem teljesen pixelb@aszás, amit csinálok (szerintem legalábbis). Nem tesztábrákon keresem a halott alpixeleket, meg az 1%-os degradációt. Hanem élő helyzetben próbálom élvezni a képanyagot, amiben megzavarnak hibák. Tudom, hogy én leszek itt igazából a heretic, de szerintem ki kell mondani, hogy az OLED-eknek nagyon szép a képe, de mozgókép megjelenítésre részlegesen alkalmasak a mai technológiával. Sajnálatos módon sok körülmény együttes negatív együttállása:
sample and hold, nagyon gyors átkapcsolási idő, 24 fps-es hagyaték, gyenge interpolációs technológiák, nem kiforrott BFI működés + az extrém kontraszt, amit ki lehet hozni ezekbőla tv-kből még ront egy jókora adagot a problémán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor