Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Nyugi, értem a véleményed valahol. Ez tök jól ment is 1990-ben a 50 centis grundig crt előtt.

u.i.: azért ez nem teljesen pixelb@aszás, amit csinálok (szerintem legalábbis). Nem tesztábrákon keresem a halott alpixeleket, meg az 1%-os degradációt. Hanem élő helyzetben próbálom élvezni a képanyagot, amiben megzavarnak hibák. Tudom, hogy én leszek itt igazából a heretic, de szerintem ki kell mondani, hogy az OLED-eknek nagyon szép a képe, de mozgókép megjelenítésre részlegesen alkalmasak a mai technológiával. Sajnálatos módon sok körülmény együttes negatív együttállása:
sample and hold, nagyon gyors átkapcsolási idő, 24 fps-es hagyaték, gyenge interpolációs technológiák, nem kiforrott BFI működés + az extrém kontraszt, amit ki lehet hozni ezekbőla tv-kből még ront egy jókora adagot a problémán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Újszerű LG OLED 65C31LA (2027 Áprilisig Garis)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor