- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Valoban nem muxik a PC mod DV-vel, tegnap teszteltem. Ami meg erdekes, az oppo DV colorspace-t ir DV tartalom eseten, a tobbi megszokott helyett. Azaz sok LG processing egyaltalan nem mukodik DV modban. A DV egy hatalmas black box, fogalmunk sincs hogyan muxik, s igy azt sem lehet tudni, jol muxik e.
Egyebkent rohadt jol nez ki az egesz, mint emlitettem nincs az a cian / magenta hiba sotet jeleneteknel, es a sotet jelenetek nem annyira sotetek, mint hdr10-nel (bar ezt nem teszteltem meg tuzetesen).
A DV konvertalas is kuka mas tartalmakbol, rosszabb lesz a minoseg. Igy ezt beszoptam.
(majd mindjart csinalok a lejatszonak egy topikot.) Gemini man: nagyon jol nez ki az egesz
Es a film is erdekes volt szamomra.
Ja, es Manni homalyositott fel masik forumon, hogy ez a Billy Lynn-es rendezo ujabb munkaja, ezert 60fps ez is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor