Hirdetés
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Jó reggelt, búék mindenkinek. Tegnap voltam MM-ban. úgy néz ki visszaveszik a Philipset: bár az ügyintéző hölgy nem igazán tudott segíteni, felhívta a felettes kollégáját aki azt mondta, hogy a 60 napos elállás csak akkor él amennyiben a termék bontatlan. Nem olvastam utána pontonsan, mea culpa. Azt válaszoltam, hogy egy TV készüléket nem azért vásárol meg az ember, hogy bontatlanul a dobozát nézegesse. Hátrament a TV osztályra, visszajött egy kollégával aki kedves volt: nekem kell visszavinni, minden tartozéknak meg kell lennie, minden hungarocell darabnak, minden csavarnak, ezután átnézik és majd születik döntés. Bízva abban, hogy visszaveszik, E9 lesz az utód.
Sajnos hiába az ambilight és a nagyon jó soundbar, nem győzött meg
gondoltam beszámolok.Most már a DIY ambilight-on gondolkodom, próbálom kitalálni milyen módon oldható meg(szerencsére bőven van információ az interneten
).(#37177) Doller - nem az Atmos hiánya a főprobléma és az sem probléma, hogy egy warez odalról letöltött DV nem indul el a beépített lejátszójával(csak hang van), C8-on gond nélkül működik. Az audio sync ami nagyon zavar és a pixel shift, utóbbit nem tudom megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- BMW topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
gondoltam beszámolok.
).
Vhiktor