Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
index31
üzenetére
Szerintem az oled van akkora ugrás most, hogy nem csak az vesz ilyet, aki lépést akar tartani a fejlődéssel. A 4k, hdr és az oled kontrasztja miatti képminőség javulás van akkora ugrás, ami simán 5+ évig elég lehet bőven sokaknak, még úgy is h 700k+ adnak ki egy tévéért.
Valamennyi javulás persze várható évente oled terén, de pl a 8k, hfr stb sokakat már nem annyira érdekel, s plusz feature-ok miatt nem akarnak majd jódarabig váltani.
Nekem pl fényerő bőven elég, 4k bőven elég, a DV hdr bőven elég, hfr esetleg érdekelhet majd valamikor, de nem hiszem h a következő 4-5 évben emiatt váltani szeretnék majd
ABL ha csökken az jó lehet, de engem pl az sem zavar egyáltalán, mert szgép monitornak nem igazán használom...
Én az oledtől a következő években inkább az olcsóbb árszegmens felé elmozdulást várom, mintsem akkora képminőségbeli/featurebeli elmozdulást, h high end szegmensben vki emiatt váltani akarjon. Már eléggé kiforrott a tech, csak jelenleg még drága, szóval aki megengedheti magának, már most is fejest ugorhat nyugodt szívvel szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ABL ha csökken az jó lehet, de engem pl az sem zavar egyáltalán, mert szgép monitornak nem igazán használom...
Vhiktor