Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Netfone
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ahogy írtad ez az a bizonyos "artifact" jelenség lehet. A helyzet az, hogy nincs túlerőltetve a TM, de nélküle meg agyvérzést kapok, ha szaggat a kép. Értem én, hogy néha, vagy esetleg korábbi megoldások esetén nehezebb volt kitalálni az oda illő kockát, de a mai technika már ugye egy komolyabb adatbázisból, és gépi tanulásos módszert bevetve dolgozik. Ezek a hibák már elméletileg nem is szabadna, hogy létezzenek. Meglehet, hogy csak én látom így, de ez az egyik legidegesítőbb dolog, ha pl filmet néz az ember, különösen azoknál a műsoroknál, ahol eleve "steril" a kép. (animációs filmek, masszív sci-fi CGI-vel, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- OLED monitor topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor