- Yettel topik
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- LG Wing - szárnyas fejvadász
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Most jutott eszembe, ezt levásárlásnak hívják, amiről külön cikk is volt, hogy ez teljesen szabálytalan. Csak sajnos már nem él az oldal.
AL egyébként mi volt a hiba?
Csak a szerviztől vagy a Panasonictól is kérdezted. Lehet megemlíthetnéd, hogy ha ráderőszakolják, elfogadod a cserét de te pénzvisszafizetést szeretnél kérni és panaszt teszel.
Sajnos úgy tudom, az a gond, miután megszűnt a Fogyasztóvédelmi Hatóság, Kormányhivatalok kezelik a panaszokat, de ők nem hatóság, így bíróságra kell vinni az ügyet.Valaki ismeri a ezt az Online vitarendezés oldalt? Lehet pont erre találták ki. Persze ha az olyan mint a Békéltető Testület, akkor továbbra is marad a bíróság.
Lehet mégis Oled TV-t kell vennem, mert otthon áll a bál, hogy oldalról fakó a TV. Hiába magyarázom, hogy a VA Direkt LED a legjobb LCD technika, kontraszt szempontjából, feleségemet nem érdekli. És őszintén szólva tényleg sz@r oldalról. Én nem tudok/szeretnék vasalni
, így lehet TV csere lesz. 55" LG C9-et vennék. Még gondolkodtam a Pana 55GZ950E-n az 5 év garancia miatt.
Abba viszont nem szeretnék belefutni, hogy az Oleddel, meg az lesz a gond, hogy 4K-n rosszabb az SD, FHD TV adások képe, mint az FHD TV-n.
Valaki töltse már le, legyen szíves a hozzászólás alján lévő linkről a videót, és vegye fel akár telefonos kamerával. FHD TV-n ilyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, így lehet TV csere lesz. 55" LG C9-et vennék. Még gondolkodtam a Pana 55GZ950E-n az 5 év garancia miatt.
Vhiktor