Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
alaves
üzenetére
Hogy sok filmnél, azt nem mondanám, de én is láttam már olyat, hogy a videokép része volt a fekete keret (16:9 képarányhoz), és sem 0 fekete volt, hanem egyértelműen szürke: Divergent (UHD HDR Blu-Ray), pedig a világos effekteket elengedik jó magasra (amiből úgy tűnik nem az volt a cél, hogy szándékosan "lapos" hatású legyen). Érdekes, mert ennek az FHD SDR Blu-Ray kiadása még nagyon tetszett (a film 'nézhető', a képre gondolok) és a következő rész UHD HDR kiadása a másik végletbe húz: napfényben álló színész fekete zakóján is találni vak fekete foltot.
A Solo-s Star Wars-ban se nagyon van fekete pixel, de nem ennyire szembetűnő, már csak azért sem, mert ott nem a kép része a fekete keret, és vakító világos foltok sincsenek benne, így egyértelmű, hogy az szándékosan ilyen látványvilágú.(#31970) Pro Koryak
Azt tudom, hogy a 2019-es Panasonic-okon gyakorlatilag egyáltalán nem villognak már a sötétszürkék, ahogy az e havi firmware frissítés óta már a 2018-as LG-ken se, de a 2018-as Panasonic-okkal és Sony-kkal mi most a helyzet? Nem nagyon hallottam róla, hogy azokon reszeltek-e végül (tudom, hogy eleve kissé kevésbé jött rajtuk elő a probléma, mint az LG-ken a korai firmware-ekkel, de azokon is jelen volt). Ilyenkor azért egy évjáratot hasonlítsunk már össze, mikor azon nyammogunk, hogy milyen sok időbe és verziószámba telt az LG-nek.
Ja, amúgy a C8 DolbyVision módban még a 05.10.35-ös beta firmware-el is bebuktatja a sötétszürkéket.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- LG OLED C1 55"
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor