Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Morph76
üzenetére
Értelek, és nem tudtam a BFI aktiválásának ilyen kritériumairól. Majd később még azzal együtt is letesztelem.
Ennek ellenére, ill. ezzel együtt is, változatlanul azt tartom lényegesnek, hogy teljesen megegyező körülmények között az LG készülékei kapcsán csak azt sajnáltam, hogy nem tudom megvenni őket, a SONY A1E esetében pedig elmaradt a "varázslat".
"Én meg azt mondom 1.2 millióért kapjunk már csak egy tökéletes megjelenítőt és ne egy média playert,set top boxot,és böngészőt egyben."
Bizonyos szemszögből vizsgálva jogos elvárás, de el kell fogadni, hogy a világ megváltozott azóta, hogy a televízió egy szigorúan funkcionális céleszköz volt.
Manapság egyre inkább arrafelé mutatnak a fejlesztések, hogy a jövő okos tévéi a lakás többi részével is kommunikálnak majd; főzés közben, a konyhában, a hűtőszekrény kijelzője figyelmeztet, amikor a kedvenc műsorod kezdődik a nappaliban. Vagy éppen a kedvenc főzőműsorod küldi át direktben arra a kijelzőre a kedvenc receptedet...
Minden kapcsolódik mindenhez, és az internet egy kattintással elérhető az összes elektromos eszközzel... Ez a jövő.
Szerintem a "pusztán" televíziónak használható tévé készülékek kora véget ért. Én sem tartom fontosnak az ún. "okos tartalmakat", de a fent említett folyamat eléggé irreverzibilisnek tűnik számomra.
(Egyébként olyan, hogy "tökéletes kijelző" nem létezik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor