- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Morph76
üzenetére
Értelek, és nem tudtam a BFI aktiválásának ilyen kritériumairól. Majd később még azzal együtt is letesztelem.
Ennek ellenére, ill. ezzel együtt is, változatlanul azt tartom lényegesnek, hogy teljesen megegyező körülmények között az LG készülékei kapcsán csak azt sajnáltam, hogy nem tudom megvenni őket, a SONY A1E esetében pedig elmaradt a "varázslat".
"Én meg azt mondom 1.2 millióért kapjunk már csak egy tökéletes megjelenítőt és ne egy média playert,set top boxot,és böngészőt egyben."
Bizonyos szemszögből vizsgálva jogos elvárás, de el kell fogadni, hogy a világ megváltozott azóta, hogy a televízió egy szigorúan funkcionális céleszköz volt.
Manapság egyre inkább arrafelé mutatnak a fejlesztések, hogy a jövő okos tévéi a lakás többi részével is kommunikálnak majd; főzés közben, a konyhában, a hűtőszekrény kijelzője figyelmeztet, amikor a kedvenc műsorod kezdődik a nappaliban. Vagy éppen a kedvenc főzőműsorod küldi át direktben arra a kijelzőre a kedvenc receptedet...
Minden kapcsolódik mindenhez, és az internet egy kattintással elérhető az összes elektromos eszközzel... Ez a jövő.
Szerintem a "pusztán" televíziónak használható tévé készülékek kora véget ért. Én sem tartom fontosnak az ún. "okos tartalmakat", de a fent említett folyamat eléggé irreverzibilisnek tűnik számomra.
(Egyébként olyan, hogy "tökéletes kijelző" nem létezik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor