Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Az messze volt a panaszkodastol, csak megemlitettem. De ha mar itt tartunk: azert ez eleg nagy malor egy 500+ ezres eszkoztol, abszolute elfogadhatatlan. Kivancsi vagyok, tudnak e valamit tenni ellene.Mas: kiprobaltam a HDR passthrough-t madvr-rel PC-rol PC modeban (videokkal, nem jatekkal) , dynamic hdr bekapcsolva a TV-n Cinema presetben B8-on (minden alapon, sharpness 20-on):
- a hatas brutalis!
- egy gondja van a B8-nak: hatalmas banding-et produkal mind 8 es 10bit input mellett is; valos tartalommal normal nezotavolsagbol is zavaro lehet (mint emlitettem SDR-nel nem latszik)
-- mivel az esetek "csak" ~10%-aban latszik, talan nem olyan nagy gond, plane, hogy chroma 4:4:4 is van, es ettol brutal eles a kep, de majd hosszabb hasznalat soran kiderul
- kiderult, hogy passthrough mellett 3dlut nem hasznalhato, te hogyan kalibraltad a HDR-t @Janos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Óra topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Projektor topic
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az messze volt a panaszkodastol, csak megemlitettem. De ha mar itt tartunk: azert ez eleg nagy malor egy 500+ ezres eszkoztol, abszolute elfogadhatatlan. Kivancsi vagyok, tudnak e valamit tenni ellene.
Vhiktor