- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Yettel topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Szerintem ez nem "vélemény" kérdése .... persze sokan hazavinnék 300e vagy 500e-ért az 55" -65"-os oled TV-ket, de(!) akkor mi lenne a sok lcd-vel(?), azokat ki venné meg(?) .... a gyártók sem hülyék, amig az olcsó(bb) kategóriákban nem csökken jelentősen az lcd eladások száma (amit olcsón nagy haszonnal tudnak gyártani, addig miért adják olcsón a "jobb technikát"(?).... persze az is érthető, hogy a vásárlóknak/fogyasztóknak az "olcsó csúcsminőség" lenne jó, de a gyártó oldaláról ez a legeslegutolsó szempont .... a gyártónak a "részvényesek" és a "negyedéves jelentések" számítanak, minden más csak a marketing és a profitmaximalizálás része .... és mint előttem írták hazánkban nem az árak túl magasak (bár néha irreálisak a "fejlett országokhoz" képest), hanem a fizetések alacsonyak .... és "jó magyar szokás" szerint, ha valamit nem tudunk vagy nem akarunk megfizetni, arról elkezdünk "elméleteket" gyártani, hogy miért is nem kell .... pedig sokkal egyszerűbb lenne kinelenteni, hogy egyszerűen csak nem tudom vagy nem akarom megvenni, mert túl drága ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor