- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
741105
csendes tag
Én is nem régen vettem egy új tv-t. Nekem is nagyon tetszett az OLED képe.
Tény ,hogy az egyik legjobb,ha nem a legjobb kép minőség amit ma pénzért lehet venni,
DE
azért kíváncsi lennék hogy ha egy másik nagy értékű tárgyra átrakjuk,átvetítjük
az itt olvasható problémákat akkor is ilyen egyszerűen meg lehetne e magyarázni az itt olvasható problémákat!PL: autó. Veszek egy autót, de ne használjam -10 fok alatt és +30 fok felett!
Ne menjek folyamatosan egy gázzal 30 percnél többet.. stb, mert az autó meghibásodhat.
Nem biztos, de benne van a pakliban.
És természetesen nincs rá írva a dobozra, hogy az egyszeri ember is tisztában legyen a termék fizikai korlátaival!
Majd a fórumokon utána olvas, vagy majd gariztatja stb.
Kíváncsi lennék mennyi ember venne ebből a modelből, elárulom senki. Egy vicc lenne ilyen autót forgalmazni,
pláne a mai fejlett világban. Nem?Bezzeg egy tévénél az természetes, hogy ha esetleg én nem vagyok otthon akkor csak szigorú használati
utasításokkal hagyhatom magára a tv-t a fiammal és feleségemmel!!!
Egy tv-nek szerintem úgy kell működnie, mint bármelyik műszaki cikknek.
Bekapcsolom, és ha egésznap megy, akkor megy! Azért elromolhat mert használom arra amire kitalálták?Nem vagyok az oled ellen de ezt egy kicsit elkapkodták, és mi vevők, minden napi (fel)használók fizetjük meg ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor