Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Hülyeség volt szerintem kivenni a 3D-t, senkit nem zavart. El sem tudom képzelni milyen előnyt jelent a 3d kivétele, megint csak egy visszalépés."
Maximálisan egyetértek veled!

Egyébként közben találtam egy fórumot, amelyből kiderült, hogy sajnos a SONY 65XD9305használhatatlanul rossz 3D-ben!
Függetlenül attól, hogy hol gyártották.Ahogyan említettem korábban, a teszt során én is tapasztaltam a szellemképesedést; de betudtam ezt az LG demo-nak. Így viszont megint csak szívás!

Az a kérdésem, hogy amit ebben a cikkben írnak, miszerint a "Frame Sequential Method" során "When you do wear the 3D shutter glasses, the image will be crystal clear and be in 3D."...
Ez azt jelenti, hogy ha gyári 3D filmet a 3D-s Blu-ray lejátszómmal nézek meg, akkor az TV-től függetlenül kiváló minőségű, szellemkép nélküli lesz?
(Sajnos a boltban nincsen lehetőség így letesztelni, ezért az USB kulcsra másolt .m2ts formátumú LG és SONY demo-kkal teszteltem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hogwarts Legacy teszt
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó LG 55" OLED TV!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Philips 55 OLED718/12 Ambilight ( 2027.07.25-ig Garis )
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Függetlenül attól, hogy hol gyártották.
Vhiktor