- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Hülyeség volt szerintem kivenni a 3D-t, senkit nem zavart. El sem tudom képzelni milyen előnyt jelent a 3d kivétele, megint csak egy visszalépés."
Maximálisan egyetértek veled!

Egyébként közben találtam egy fórumot, amelyből kiderült, hogy sajnos a SONY 65XD9305használhatatlanul rossz 3D-ben!
Függetlenül attól, hogy hol gyártották.Ahogyan említettem korábban, a teszt során én is tapasztaltam a szellemképesedést; de betudtam ezt az LG demo-nak. Így viszont megint csak szívás!

Az a kérdésem, hogy amit ebben a cikkben írnak, miszerint a "Frame Sequential Method" során "When you do wear the 3D shutter glasses, the image will be crystal clear and be in 3D."...
Ez azt jelenti, hogy ha gyári 3D filmet a 3D-s Blu-ray lejátszómmal nézek meg, akkor az TV-től függetlenül kiváló minőségű, szellemkép nélküli lesz?
(Sajnos a boltban nincsen lehetőség így letesztelni, ezért az USB kulcsra másolt .m2ts formátumú LG és SONY demo-kkal teszteltem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Tesla topik
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Függetlenül attól, hogy hol gyártották.
Vhiktor