- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
Jelenleg valóban az Alzás 65C8 tűnik best buynak, és biztató hogy sokaknak azt mondta az itthoni LG hogy garizzák, de sajnos szerintem nem foglalkoznak majd vele.
Ezt két dologra alapozom.
1. Az Alza pla és lla- t is forgalmaz. Utóbbi van kis országunkba szánva, azt garizzák, de a másikkal sztem nem fognak foglalkozni. Ezért van hogy az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy alza is jó, mert ők a pla tipusra gondoltak.
2. Ismerősöm van LG-nél aki rákérdezett, és még vállalaton belül is megoszlik a vélemény, de a szervíz azt mondta végül neki, hogy csak azokat szervizelik amiket tőlük vesznek a partnerek.
Így tehát most én is örlődök, hogy a B8 710 ért de tuti garival 5 évig, vagy a C8 bizonytalan garival. Hiszen oké hogy itthon rendes az LG és beégesre is ad garit, na de vajon külföldön ahova az lla-t viszik, ott is adnak-e rá. Még mielőtt valaki belém állna, hogy túl aggódom a beégést, ennyiért min 5 évre szeretnék tv-t, és a filmek mellett napi 5 -7 óra Tv is megy, szóval ha valahol beég, az én leszek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mazda topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor