- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Közben megoldódott a dolog és banális volt.
Ma reggel a külső HDD-t rákötöttem közvetlenül a USB 3.0 portra és láss csodát, olyan képet ad a tv, amit elvártam. A mozgásmegjelenítésre sincs panaszom.
Valamiért a PC (GForce 1070)HDMI-n keresztül sávosodott gyors mozgásoknál , ahogy már korábban írtam. A lejátszás sima MediaPlayer-rel történt.Most arra keresem a megoldást, hogy miként tudnám összekötni a atv-t a PC vel, hogy ne kelljen állandóan ki-be dugdosni a külső HDD-t, ha szeretnék új filmet/sorozatot nézni, illetve játékot átvinni a tv-re. Erre van ötletetek? (pl. új HDMI kábel)
Továbbra sem értem, hogy a fehéregyensúly és a Truemotion miért inaktív és így nem tudom állítani. (a Truemotion ki van kapcsolva)
Köszönöm, hogy többen is azonnal válaszoltatok! Ha az összekötésre van még ötletetek, akkor azt szívesen venném.
Üdv, M.
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor