Hirdetés
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Közben megoldódott a dolog és banális volt.
Ma reggel a külső HDD-t rákötöttem közvetlenül a USB 3.0 portra és láss csodát, olyan képet ad a tv, amit elvártam. A mozgásmegjelenítésre sincs panaszom.
Valamiért a PC (GForce 1070)HDMI-n keresztül sávosodott gyors mozgásoknál , ahogy már korábban írtam. A lejátszás sima MediaPlayer-rel történt.Most arra keresem a megoldást, hogy miként tudnám összekötni a atv-t a PC vel, hogy ne kelljen állandóan ki-be dugdosni a külső HDD-t, ha szeretnék új filmet/sorozatot nézni, illetve játékot átvinni a tv-re. Erre van ötletetek? (pl. új HDMI kábel)
Továbbra sem értem, hogy a fehéregyensúly és a Truemotion miért inaktív és így nem tudom állítani. (a Truemotion ki van kapcsolva)
Köszönöm, hogy többen is azonnal válaszoltatok! Ha az összekötésre van még ötletetek, akkor azt szívesen venném.
Üdv, M.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor