- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Közben megoldódott a dolog és banális volt.
Ma reggel a külső HDD-t rákötöttem közvetlenül a USB 3.0 portra és láss csodát, olyan képet ad a tv, amit elvártam. A mozgásmegjelenítésre sincs panaszom.
Valamiért a PC (GForce 1070)HDMI-n keresztül sávosodott gyors mozgásoknál , ahogy már korábban írtam. A lejátszás sima MediaPlayer-rel történt.Most arra keresem a megoldást, hogy miként tudnám összekötni a atv-t a PC vel, hogy ne kelljen állandóan ki-be dugdosni a külső HDD-t, ha szeretnék új filmet/sorozatot nézni, illetve játékot átvinni a tv-re. Erre van ötletetek? (pl. új HDMI kábel)
Továbbra sem értem, hogy a fehéregyensúly és a Truemotion miért inaktív és így nem tudom állítani. (a Truemotion ki van kapcsolva)
Köszönöm, hogy többen is azonnal válaszoltatok! Ha az összekötésre van még ötletetek, akkor azt szívesen venném.
Üdv, M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor