Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Milán13
üzenetére
Illetve annyit tennék még hozzá, h a teljesen kényelmes megoldás egy nas és egy médialejátszó vétele.
Nassal 24/7 menedzselheted távolról a torrentjeidet, bárhonnan elérhető tárhelyed van, meg pl egy synology esetén kismillió extra szolgáltatást tudsz vele használni.
Pl rss alapján automatikusan letölti neked a sorozatokat amiket nézel, filebottal beteszi a megfelelő mappába s feliratot szed hozzá, filmeket meg manuálisan chromeból pl bárhonnan tudsz jobb klikkel rá tölteni, se vpn se webes login nem kell, csak pl ncoreon jobb klikk - lteöltés a nasomra. A nas tartalmát a tv lejátszója is lekezeli, lejátsza.
Médialejátszóval pedig az amúgy nem túl combos gyári beépített lejátszóját tudod a tvnek kiváltani, ami szintén eléri a nast természetesen.
Tudom h ez a játék rákötését a tvre nem oldja meg, illetve nem is ez volt a kérdés tulképp s nem lcsó mulatság, de hátha nem ismerted ezt a lehetőséget s amúgy hasznos lenne neked
Amúgy majd még az nvidia control paneles beállításokon túl azt is nézd meg, milyen a hdmi kábeled, ha high speed with ethernet akkor bírnia kéne, ha régebbi akkor lehet ott a gond.
-
Strezi
őstag
válasz
Milán13
üzenetére
Akkor inaktívak azok az opciók, ha nem videó kompatibilis jelet adsz a PC-ről. Azaz a frekvencia nem 23.976(24p), vagy 50 vagy 60Hz. Ezt az asztal monitor beállításaiban tudod belőni, vagy az Nvidia kontrol panelen (gondolom, nekem nincs NV kártyám éppen).
Kíván pár beállítást a PC oldal, ha onnan akarsz videózni, de utána ugyanolyan jó mint akár a TV belső akár más külső mediaplayerrel, sőt! A 1070 nagyon komoly videófeldolgozást is tud...
Házimozi PC(HTPC) topic kell neked, ott a kezdő HSZ-ben benne vannak a beállítások.
Szerintem PC-re a Kodi egy nagyon jó medialejátszó, az alapból optimális videóbeállításokat használ. Ugyancsak érdemes egy Mediaplayer HomeCinema (MPCHC)-t kipróbálni, ha csak sima Mediaplayer lecserélésen gondolkodsz a PC-re.
-
mettek
addikt
válasz
Milán13
üzenetére
Nálam eg920 van de ilyet nem tapasztaltam. Én minden zajcsökkentést kilőttem, egyedül a mozgásmegjeenítést tettem "simára" illetve a 4k-ra konvertálást alacsonyra illetve Mozi módban használom a tv-t. De kérdés az is hogy mivel játszod le a filmet? A tv-re dugod a vinyót? Lehet hogy a tv belső lejátszója nem annyira jó. Én külső médialejátszót használok.
Talán próbáld ki úgy is hogy laptopot rádugod hdmi-vel illetve a tv belső youtube-ján indíts el 4k videókat. Ha ott is tapasztalod, akkor a tv ilyen vagy a beállítások. Ha nem jelentkezik akkor venned kell külső médialejátszót.
Lehet azért nem engedi állítani mert olyan képmódban vagy mint pl Fotó. Tedd Mozira.
-
-
Strezi
őstag
válasz
Milán13
üzenetére
Hagyd felmelegedni a szobában

Kell a TV-nek pár óra bejáratás. Járasd egy estét egész képernyős fehérzajjal, utána már nem kell foglalkozni vele. pl. ez jó (hangot vedd le): https://www.youtube.com/watch?v=t0I4mTEdAf8
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor