- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Na ezt nem hiszem el hogy emiatt kellene kiegészítő kütyü. Ezt akartam megúszni.
Hihetelten hogy mindenre figyeltek hogy mindenből a legújabb szabvány legyen benne, erre egy fél milliós gépnél ilyen kis 100-as LAN-okon spórolgatnak kb 1000Ft-ot.. A 15e Ft-os android boxomban is 1000-es van már.
Mondjuk elég közel van az AC-s router a TV-hez, kérdés WIFI téren mit tud a TV.Leírom mit tud most az Android TV hangfelismerés terén hogy legyen összehasonlítási alap:
Bemondtam a mikrofonba hogy Sia Chandellier. Mivel magyarra van állítva a készülék az első szót felsimerte és kiírta "Szia"-nak de az input végén a teljes bevitelt elemezve átjavította "Sia"-ra és így keresett már.
Szóval tele van ilyen kis finomságokkal és eddig gyakorlatilag mindenre rátaláltam amit kerestem gépelés nélkül. Úgy olvastam hogy a LG rendszerbe is a Google felismerőjét implementálták, erre lennék kínáncsi.Zenét meg csak kiegészítő funkcióként hallgatnánk róla. Jelenleg egy ilyen van itthon és tök szimpatikus a zene ráküldése bluetooth-on keresztül + képernyő kikapcsolhatóság:
[link]@Joshi: ezt nem mondod komolyan hogy a Sony A1-be is bepakolták a 100-as LAN-t. 2018-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NIOH 3
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Lexus, Toyota topik
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor