Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Na ezt egyik LG tulaj sem próbálta?
Leírom fonetikusan is hogy biztosan egyezőek legyenek a feltételek:
1. "Szia sendeliér" -> elkezdte felismerni hogy "Szia" majd átváltott a végén erre: "Sia Chandellier"
2. "NyolcK hádéer marokkó" -> Ezt így ismerte fel: "8K HDR Marokkó" majd az első találat ez volt: Morocco 8K HDR 60FPS (FUHD)Ha ez így rendesen működik a WebOS 4.0-n is akkor meg vagyok véve (gyerekek azóta nem piszkálnak hanem ők mondják be a TV-nek hogy milyen mesét szeretnének szóval tök jó dolog ez).
Ezen kívül már csak a H265 lejátszás érdekel hogy rendesen viszi-e az alfa proci.
Köszi!
-
Joshi
titán
"@Joshi: ezt nem mondod komolyan hogy a Sony A1-be is bepakolták a 100-as LAN-t. 2018-ban."
Mutass egy tévét amiben Gigabit lan van, elmondom hogy nincs olyan. De ahogy utóbbi 30 hsz-ben kielemeztétek, nekem amúgy se jó a tévé belső lejátszója mert nincs HD hang. Kell egy normális külső lejátszó oszt jónapot. Egyébként AC wifivel mennek a 4K HDR anyagok is, de ugye HD hang nuku. -
dgyuri0123
nagyúr
Semmilyen tévében nincs Gb-s Lan. Ez stratégia. Wifi kiszámíthatatlan. Néha hasít, néha meg belassul. Nálam 400 és 60 mega között ingázik, tehát folyamatos átvitelhez nem annyira jó szerintem.
Hangfelismerőt ritkán használom, de ma alaposan kivesézem, ha hazaértem.
BT zenét nem tartom sokra az átviteli és hangminőségi korlátai okán, így nem is foglalkoztam vele alaposabban. Erre talán másik fórumtárs válaszol neked. Amúgy a képernyő kikapcsolás LG-nél is adva van.
(#18689) a2d2 : Android úgy szar ahogy van, mármint lejátszónak. Viszont CoreElec telepíthető micro SD-re a legtöbb Amlogic soc-os boxra, ami viszont királyság. Ha érdekel a téma menj át IDE.
-
sakal83
addikt
nekem régebbi webos van, illetve az újabbat is próbáltam, ahogy a Sony tv-ét is. Kijelenthetem, hogy a Sonyé szerintem jó és használható, a webos-e két emelettel lentebb van. Működik, de nem használható úgy, mint a Sonyé, inkább fénykardozok a Magic Remote-tal
Párszor rápróbáltam, de hibázott. A negyedik sikertelen után már nem próbálkoztam, mert szerintem az a lényge, hogy kb 10ből 1X hibázhat, ahogy a Sony. Ez az arány a webos-nél rosszabb=használhatatlan 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Párszor rápróbáltam, de hibázott. A negyedik sikertelen után már nem próbálkoztam, mert szerintem az a lényge, hogy kb 10ből 1X hibázhat, ahogy a Sony. Ez az arány a webos-nél rosszabb=használhatatlan 
Vhiktor