- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
A 3d egy zold piros L R betus tesztabraval neztem gugolo gyakorlatok kozben, sajnos van atszurodes szemek kozt, pont kozeprol is. de ma keszitek fotot a zold pixelcsikos problemamrol is.
a masik problema a amit nem tudtam leelenorizni a sfuggoleges savozas problema amit avs forumon sokan irnak, ezt csak sotetben lehet ellenorizni es nincs kedvem hazavinni aztan megint szorakozni az mmel vagy lgvel hogy ez rossz, szerintuk meg nem.most kuzdok a sonyival egy kd55x9005c tevevelk olyan beszivargas van mint a kismano zsblampaval vigyazna a bal felso sarokra
ez ugy nez ki megoldodik.mivel beszivargas fobiam lett ezert mentem neki az olednek. de ha hazaviszem (kialitott darab ajandek telefon nelkul 800eft) es elojon az oled sav problema dobok egy hatast.
Szoval jokat modasz rola meg olvasok rola de nem gyozott meg a boltban egy ora alatt se haat nemtudom ma lehet neimegyek megegyszerAmi meg erdekes hogy szerintem sokkal tukrozodobb a kepernyoje mint altalaban es ezert csak sotetben lehet a feketejet elvezni. a sonynal is zavaro ha nagyvillanynal ulunk elotte es a normal teve adas alatt latom magamat. ez az 5 eves LGmnel nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Motoros topic
- Formula-1
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez ugy nez ki megoldodik.
Vhiktor