Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Nem tudom mennyi az a 750 nit valójában, de ez az 55-ös OLED idehaza nemegyszer már vakít a kontraszttal. Látszik, hogy a fehér nem olyan fényes mint egy csúcs LED-nél, de bőven elég.
Felesleges szerintem 10000 nitekről álmodozni, biztos vagyok benne, hogy nagyon nagyon sok esetben már maga a szemed kompenzál, kinyit vagy csuk attól függően, hogy mekkora fénymennyiség éri.Az biztos, hogy ezzel a feketével, amennyiben jelentős fehér vegyül a képbe a forrásanyag végett, már kompenzál a szemem. És itt hiába az elméleti magas kontraszt küszöb ha a szem miatt a sötéteket bukod, a fehéreket "kiégeted".
Ahol lenne értelme a még nagyobb kontrasztnak, az a világos szoba. Viszont ahhoz ezt a tükrös felületet el kéne felejteniük mert ez nem jó hozzá.Amikor majd a tévé automatice állítja a kontrasztot a külső fény mennyiségének függvényében.

BFI nem tudom minek kell ide.
Tegnap megnéztem 2db 1080p (24-es) filmet külső médialejátszóról.
Teljesen jó - talán egy hangya****nyit nyugodtabb a kép mint a plazmámon. De semmiképpen nincs SOE amennyiben a Trumotion ki van kapcsolva.
És ez egy sima legbutább Asus OPlay lejátszó. Butuska mint a föld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- LEGO klub
- Erősítő, hangfalak
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor