Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Most akartam írni, hogy mi a helyzet az ívelt B7V-mmel, de látom másnak még durvább problémája van.
Annyit mondanék ezzel kapcsolatban, hogy minden LG-s azt mondja, hogy nem volt még ezzel probléma, mégis teli a net hasonló gonddal, úgyhogy igenis tudnak róla. Már csak az is bizonyítja, hogy nem első ilyen, hogy pont most beszéltem az LG-vel, mivel eltelt 1 hét, és nem jelentkeztek, és mondták, hogy meg van rendelve a full kijelző egyben, ha megjön, kijönnek, kicserélik és kész. Mindezt úgy, hogy csak telefonon szóltam be, hogy meg van hajolva picit, nem látta senki, fotót sem kértek, csak bemondás alapján rendelték is az új kijelzőt.
Írok ha túl vagyok a cserén

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor