Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• I3vagyI5

csendes újonc

válasz FollowTheORI #15525 üzenetére

Az 55EG9A7V-n nem találtam semilyen manuális pixel refresh opciót. Használtam több óráig a TV-t aztán kikapcs, és nem áramtalanítottam, elvileg ekkor fut át rajta "valami kompenzáció". Pixel hiba továbbra is megmaradt. A TV gyárilag csomagolt volt és most kb. 15 órát működött. A pixel hiba nézési távolságról egyáltalán nem látható, eleve csak világos sárgás, világos kékes és fehérnél látható közelrő a pixelre koncentrálva, egyébként más színeknél, feketénél jó. Arra jutottam (gondolkodtam pro és kontra, plusz az itteni fórumozók tanácsa alapján), hogy mivel minden más jó a TV-n, nem fogom cserélni a TV-t, mert lehet hogy nem járnék jobban másikkal sem, lehet egy másikkal más gond adódna. Egy ilyen üveg vékonyságú 55-ös TV hurcolászása és beüzemelése sem kis feladat. Az LG most 5 év garanciát adott rá, úgyhogy ha nézési távolságról idővel bármi pixel hiba jelentkezne (nagyob lenne, zavaró lenne), akkor majd szervízeltetem, addig meg boldogan használom. Két hét múlva írok itt rövid beszámolót az első OLED TV-mről az eddigi TV-m SONY FULL HD 3D 50W805C-hez viszonyítva.

Új hozzászólás Aktív témák