- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Most őszintén, mennyi esély van arra hogy 1-2 éven belül elárasztanak bennünket a Dolby Vision tartalmak? Arról nem is beszélve hogy egy HDR10 és egy DV közötti különbséget meg is kell tudni jelenítenie a TV-nek, ja és észre is kellene venni azt a különbséget. A házimozi topikban még a 4K-ból eredő felbontás különbséget is megkérdőjelezik a "szakik", nemhogy HDR10 vs DV.
Én se azért vettem Pana 900-at mert nem tudom nélkülözni a HDR tartalmat (nincs is megjelenítőm hozzá
), egyszerűen csak akartam egy kiváló képminőségű BD lejátszót.(#1493) Partz annyira fellőtték a 203 árát, hogy a Pana zászlóshajójánál is 100k-val drágább lett.
Én azért kíváncsi leszek a 203 képminőségére mondjuk a Pana 900-al összevetve. Ja és a Pana mindkét lejátszóján van analóg 7.1 kimenetek plusz külön HDMI Audio is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én se azért vettem Pana 900-at mert nem tudom nélkülözni a HDR tartalmat (nincs is megjelenítőm hozzá
), egyszerűen csak akartam egy kiváló képminőségű BD lejátszót.
Én azért kíváncsi leszek a 203 képminőségére mondjuk a Pana 900-al összevetve. Ja és a Pana mindkét lejátszóján van analóg 7.1 kimenetek plusz külön HDMI Audio is.
Vhiktor