- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Semmi különösebb gond nincs a TV / HDR / Game móddal, csak a szokásos (egyrészt ami minden más képmódban is kritizálható + teljesen hasra-ütés szerűen ki van véve pár potenciálisan-hasznos konfigurációs opció az almenüjéből, pl. még a fehéregyensúly is csak a szervizmenün át állítható neki normálisan...), de ja a PC / HDR mód mind kaki (nem csak a gamut mapping téves, a precizitása is elégtelen 10 bit bemenethez, csak ditherelt 8 bittel néz ki tűrhetően).
Miután láttam azt a HDTVTest videót (aminek a fénypontja a "protection [...] that's what she said" pedig sohasem szerettem ezt a fajta humort
), megnéztem újra, és nálam a C7-en (most épp v04.70.85, de szerintem semmi nem változott képileg a Technicolor-os frissítés óta) pont ugyan azt csinálja a Dynamic Contrast Off-ról Low-ra váltása, Cinema és Game módban egyaránt (amivel nem vagyok igazán kibékülve, mert szerintem ezzel még kevéssé passzol össze a tone-, és gamut mapping --- az előbbit piszkálgatja, csak ha változik a tone curve alakja, akkor pontatlanná válik a statikusan paraméterezett gamut mapping, de mivel egyénien csapja le a görbét az LG a metadat függvényében, pontosabban így már az újraszámolt csúcs függvényében, így változik az alak a világos régióban...).PC-n (szerencsére vagy sem) az nVidia driver már elkezdte felülírni a 10k-t 1k-ra NVAPI játékoknál, ahogy a Win10 is a 1703-as update óta (legalább is a Windows asztal már nem túl sötét, WIN32 API-s HDR játékot még nem nagyon nézegettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), megnéztem újra, és nálam a C7-en (most épp v04.70.85, de szerintem semmi nem változott képileg a Technicolor-os frissítés óta) pont ugyan azt csinálja a Dynamic Contrast Off-ról Low-ra váltása, Cinema és Game módban egyaránt (amivel nem vagyok igazán kibékülve, mert szerintem ezzel még kevéssé passzol össze a tone-, és gamut mapping --- az előbbit piszkálgatja, csak ha változik a tone curve alakja, akkor pontatlanná válik a statikusan paraméterezett gamut mapping, de mivel egyénien csapja le a görbét az LG a metadat függvényében, pontosabban így már az újraszámolt csúcs függvényében, így változik az alak a világos régióban...).
Vhiktor