- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Yettel topik
- Apple Watch
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
salapp
üzenetére
Személy szerint én bárkinek ajánlom az oledet. Egyetlen kivétellel... non stop tévézés háttérzörejnek használva.

Pici odafigyeléssel mozira egy csoda. Pl. Passengers "űrsétás" részt megnéztem többször, mert annyira seggre ülős a kép, hogy el nem tudom mondani, pedig fél éve megvan a kicsike.
Persze sok film van még, ahol ma is elképeszt a valódi feketék látványa, a kép mélysége, a színhűség, a tökéletesen nyugodt kép stb. Az apró "bakik" simán eltörpülnek ezek mellett. A lassú svenkelések egyébként nagyon-nagyon simák, a mozgó tárgyak szélén észrevehető "remegések" igen aprók és szerintem semennyire nem zavaróak. Én inkább mondanám vaj simaságúnak a mozgást ilyen sebesség mellett. A villámgyors, kapkodó mozgások nem túl szépek, de emlékeim szerint plazmán is vacak a gyorsan mozgó háttér. Őszinte leszek, nem tudok olyan "rosszat" mondani, ami miatt bármilyen egyéb megjelenítőt választanék inkább helyette. Pillanatnyilag nincs jobb az olednél, ha szigorúan a képminőséget (élvezhetőséget) tartom szem előtt, nem egyéb szempontokat. Persze nem vagyunk egyformák és eltérhetnek az elvárásaink egymásétól... Ráadásul ez nagyon szubjektív vélemény volt részemről.
Annyira elfogult vagyok, hogy meg sem vártam a plazmám halálát, hanem bőven előtte eladtam és vettem inkább oledet. Ja, egy pillanatig sem bántam a cserét. Bocs mindenkitől, ha OFF lettem volna. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Túraautó topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyira elfogult vagyok, hogy meg sem vártam a plazmám halálát, hanem bőven előtte eladtam és vettem inkább oledet. Ja, egy pillanatig sem bántam a cserét. Bocs mindenkitől, ha OFF lettem volna. 
Vhiktor