- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Szerintem kalibralt készülék esetében biztos vagyok benne hogy nem dől az bele a feketébe..miért is dőlne? Mindkettő alacsony fenyerős tartalom...G3 amiben különbözik az a szín fényerő és a csúcs fenyerő.
Direkt mondtam hogy ne beszéljünk a c9ről mert nem mai széria. És azt el is hiszem hogy c9-g3 közt óriási a különbség....
Ha meg tudod mondani melyik epizód melyik perc kb, megnézem otthon..ha tudsz akár privatban küldeni pár képet pár jelenetről, megnézem én is! Nagyon hasznos lenne a c3-g3 valós osszehasonlítas, mert szerintem az a hatalmas előny az kb a média Markt és az Euronics ajtóban eltűnik és marad egy kicsike különbség a valós tartalmon...
Tökéletesen nézhető c-s tévén is, sőt B-n is, csak el kell engedni a hdr-t és dolby visiont...
.de sokaknak azt is nehez, mert miért is tenném ha már tudja a tv....aha..oké.xdSzerk: meg is van s01e9.este megnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fotók, videók mobillal
- Suzuki topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.de sokaknak azt is nehez, mert miért is tenném ha már tudja a tv....aha..oké.xd
Vhiktor